Workshop & Kurser

Aktuelle kurser 2024

Hen over året arrangerer Tango Aarhus en række workshops og kurser med udenbys eller udenlandske undervisere. Foreningens enkelte kurser henvender sig til deltagere med forskelligt danseniveau og man skal selv finde en partner.

Man skal være medlem for at deltage i foreningens kurser.

Tilmelding i  KALENDEREN

Februar: Workshop weekend med Flavia Kohut og Eric Dinzel

Lørdag:
10.00 – 12.00 – Turns for Both Roles: Exploring different ways of turning for the couple
Pause
13.30 – 15.30 – La Milonga: Finding the balance between the couple to approach the rhythmic sequences in
Tilmelding parvis
Sted: Klostergadecenteret, Klostergade 37, 8000 Aarhus C

Søndag:
10.00 – 12.00 – Colgadas and Volcadas: Choreographic elements off-axis
Pause
13.30 – 15.30 – Vals: Sequences in a Vals rhythmic pattern
Tilmelding parvis
Sted: Fjordsgade forenings- og fritidshus, Gymnastiksal 1, N. J. Fjords Gade 2 8000 Aarhus C

Enkelt dag 375kr – lørdag og søndag 700kr

Tilmelding i kalenderen

—————————————————————————————————————

Sommerkurser med Hany og Bryndis

Intensivt Sommerkursus hvor du kan dykke ned i tangoen og nyde hyggeligt samvær med andre tangodansere fire dage i træk fra kl. 10-16. Undervisere er Bryndis og Hany fra Island.

Program hver dag:
Undervisning kl. 10-12 og 13-15 (en times frokostpause)
Guided praktica kl. 15-16.

I alt 12 timers undervisning og 4 timer guided praktica med Bryndis og Hany.

Målet med sommerkurset er at øge dansens kvalitet, vi dykker dybere ned i detaljer og giver os god tid til at udforske mulighederne. Vi fokuserer på grundlæggende teknik og hvordan vi kan finde bedre flow og lethed i dansen. Vi underviser lige så meget førerens som følgerens rolle, hvor begge i parret er aktive og føler sig trygge i egne roller. Vi arbejder med kontakt, teknik, musikalitet og improvisation.

Personlig feedback og positiv stemning i timerne er vores motto. I hver lektion er det vigtigt for os, at give hvert par så meget opmærksomhed, som de har brug for.

Overskriften for begge kurser er “Give & Take”:

Hvad kan lederen gøre for at give klare impulser til sin partner, og hvordan kan følgeren reagere på en aktiv måde. Det påvirker måden vi danser sammen på og forbedrer kommunikationen i parret.

————————-

Letøvet/øvet 24. – 27. Juni
Overskrift “Give & Take”: Hvad kan lederen gøre for at give klare impulser til sin partner, og hvordan kan følgeren reagere på en aktiv måde. Det påvirker måden vi danser sammen på og forbedrer kommunikationen i parret.

Fokus på dette kursus bliver: Kontakten, abrazoen, improvisation, drejninger, musikalitet og forskellige trin kombinationer. De fire dage byder på undervisning i såvel tango, vals, og milonga.

Tilmelding i kalenderen

Øvet / Avanceret 29. juni – 2. Juli
Overskrift “Give & Take”: Hvad kan lederen gøre for at give klare impulser til sin partner, og hvordan kan følgeren reagere på en aktiv måde. Det påvirker måden vi danser sammen på og forbedrer kommunikationen i parret.

Fokus bliver på: Kontakt, præcision, teknik, ændring i dynamik, komplekse sekvenser, improvisation og musikalitet. De fire dage byder på undervisning i såvel tango, vals, og milonga.

Tilmelding i kalenderen