Fredagspracticá

Foreningens samlingssted

Hver uge er der fredagspractika på Folkestedet. Hvis practikaen en sjælden gang er aflyst vil det fremgå af kalenderen og på foreningens side på facebook: “Tango Aarhus”. I kalenderen annonceres hvem der er aftenens DJ og vært.

Strukturen på fredagspractikaen har udviklet sig gennem årene –  pt. er det oftest sådan, at den første time kl. 20-21 er dedikeret til øvning uden cortinaer. Hvordan I foretrækker at øve skal vi slet ikke blande os i, men i denne time skal der være plads til fejltrin, som vi alle tager med et smil. Måske ønsker du feedback, eller er I tvivl om et trin, så spørger vi hinanden i denne time. Her er der plads og rum til at øve med hinanden.

Fra kl. 21-23 spilles der op efter den traditionelle milonga struktur, hvor de fleste byder op og danser med forskellige. Men man er selvfølgelig også velkommen til at holde sig til sin øvepartner.

Der bliver oftest lavet en “kravlegård”, som man kan søge ind i, hvis man har brug for at stå stille og øve en sekvens, så man ikke stopper danseflowet i rondaen.

(Hvis du ikke kender begreber som milonga, cortina, tanda og ronda, så kan du få en forklaring på siden Milongaer)

  • Sted: Folkestedet, store lokale – Carl Blochs gade 28, 8000 C
  • Ring på tangoklokken på glasdøren, så kommer der en tango-ven ned fra 1. sal og lukker dig ind
  • Tid: hver fredag kl. 20-23
  • Medlemspris: 30 kr. for vin og snack. Gæster: 50 kr.

1-2 gange om måneden er der Tangolab kl. 19-20 inden practikaen. Tangolab er inkluderet i ovenstående pris.