Tangolab er en del af fredagspractikaen og hele herligheden koster samlet 20 kr. for medlemmer og 40 kr for gæster. Inkluderet er også lidt snack og vin. Ring på tango klokken på glasdøren, så kommer vi og lukker op.

Dørklokken til tangolab besvares fra kl.18.45-19.00 – herefter besvares klokken igen mellem kl.20- 23 til practika.

Tema for aftenens Tangolaboratorium:

Tangolab handler igen om at bytte roller, når man dobbelt danser. Birthe laver en opfølgning på sin første lab om at bytte roller i sebtember.
At være “dobbelt danser” betyder, at man øver sig i at danse både fører og følger. Birthe vil undervise i hvordan man undervejs i dansen kan bytte roller så smooth og elegant som muligt.

Alle der gerne vil øve rollebytning er velkomne også selv om man endnu ikke har så meget erfaring i at dobbeltdanse. Fokus vil være på selve det at skifte position undervejs i dansen fra fører til følger eller omvendt. Og det kan man jo også gøre med basis i noget så enkelt som basal gang.
Birthe vil demonstrere nogle forskellige musikalske måder et rolleskift kan danses. Det kan foregå synligt, hvor parret skifter position og dansefatning. Det kan også foregå lidt mere diskret og nærmest “usynligt”. Men selve skiftet sker altid på et tidspunkt, hvor det er logisk i forhold til musikken. Målet er at vi danser os frem til nogle lækre måder at fortolke konceptet med de ‘flydende roller’ på.