Prisen for tangolab og fredagspractika er 20 kr. for medlemmer og 40 kr for gæster. Inkluderet er også lidt snack og vin.

Ring på tango klokken på glasdøren, så kommer der en tangoven ned og lukker dig ind. Dørene åbnes til tangolaboratorium fra kl.18.45-19.00 – herefter åbnes der igen kl.20- 23.

Tema for aftenens Tangolaboratorium: Introduktion til at bytte roller som dobbeltrolle-danser

Birthe vil lave et såkaldt “tangolaboratorium”, hvor konceptet er at underviseren bidrager med ca. 20 minutters undervisning, hvorefter alle har mulighed for at byde ind med spørgsmål og input. ( I modsætning til “tangolab”, hvor der er traditionel undervisning i en hel time).

Der introduceres til det at bytte roller under dansen og alle inviteres til at komme og være med til at eksperimentere med denne nye tango dansestil.

Herefter er der fri spørgetid om det at skifte rolle frem og tilbage, mens musikken spiller. Målet er at vi danser os frem til nogle lækre måder at fortolke konceptet med de ‘flydende roller’ på.

Der vil som udgangspunkt blive demonstreret nogle forskellige musikalske måder et rolleskift kan danses. Det kan foregå synligt, hvor parret skifter position og dansefatning. Det kan også foregå lidt mere diskret og nærmest “usynligt”. Men selve skiftet sker altid på et tidspunkt, hvor det er logisk i forhold til musikken.