Energi i musikken & flow i dansen
Bjarne Jørgensen står for tangolab henholdsvis den 13.5 og 27.5. Bjarne er en super musikalsk danser og han vil i disse tangolabs sætte fokus på, hvordan man kan bruge musikken til at få flow og energi i dansen. Det vil ske via øvelser i afsæt og grounding og fulgt op af et par trinsekvenser.
Der vil også være øvelser i at finde de betonede og ubetonede slag i musikken.
Til practikaen den 13.5 vil Bjarne fortsætte som DJ og spille tangomusik fra 1950 og opefter. Og til pracikaen den 17.5 vil han spille et mere bredt repertoire og eksperimentere med Cortina/tanda strukturen.
Bjarne medbringer bobler fra sit vinfirma vinimperiet.dk og der vil være et enkelt glas økologiske luksus bobler inkluderet i entre prisen. Herefter kan der på egen regning tilkøbes et ekstra glas.
For nye medlemmer der ikke kender foreningens historie, kan det oplyses at Bjarne er en af de gamle, der var med helt fra starten. Se videoen på foreningens hjemmeside https://tangoaarhus.dk/foreningentangoaarhus/ hvor Bjarne er en af de århusianere, der på TV introducerer tangoen for familien Danmarkfor 22 år siden 🙂