Kom prøv Argentinsk Tango og Milonga med en tango Dj !

Foreningen Tango Aarhus inviterer alle, der har lyst til at komme og prøve de første trin i denne skønne dans! Tag gerne en partner med til introduktionen med et lokalt underviser par. Derefter kan I prøve en milonga – det argentinske navn for et tangobal.

 

Program

Kl.17.00-17.45 Introduktion til argentinsk tango for begyndere med et lokalt underviser par – og måske en lille opvisning

Kl. 17.45-19.00 Milonga – åbent dansegulv for både begyndere og garvede dansere.

 

Om søndagens tango musik:

Musikken vil være traditionel tango, alternativ musik og tango nuevo. Der vil blive spillet meget dansevenlige tandaer, som vil repræsentere tango musikkens top 20.

Kom og lad os få teltdugen dugget sammen.

Om dansen:

I tangoens verden hedder et tangobal en Milonga. Det foregår på den måde, at man danser 3-4 danse med samme partner (en Tanda). Herefter kommer der pausemusik (en Cortina), der fortæller at dansen er slut og man finder en ny at danse med eller holder pause. Man danser i en cirkel (en Ronda) mod urets retning. Hvis der er mange på gulvet forsøger man ofte at danse i 2 cirkler. Jo mere tætpakket dansegulvet er, jo mindre populært er det at skabe “trafikpropper” eller overhale, da det skaber uro for de andre par på gulvet.