Workshop med Camilla Maria Dahlgreen og Linus Aabye Jensen

Camilla & Linus har begge tilegnet sig tangoen med stor vægt på traditionen og med stor respekt for de gamle tangomaestros uovergåelige virtuositet.
I tangoens trin og udførelse ligger der et kæmpe vidnesbyrd om menneskelig stræben og lyst, som Camilla og Linus både i deres dans og deres undervisning, holder frem som den største inspiration. Se også www.tangourquiza.com 

WORKSHOP LØRDAG
Letøvede og øvede d.21. nov. kl. 12.30 – 17.30 – Klassiske barrida-figurer
Barrida betyder fejning og hentyder til, at fører eller følger flytter den andens fod. Deter et utroligt legende element og mulighederne er utallige. Vi videregiver nogle af vores maestros bedste barrida-idéer og arbejder med den præcision og de detaljer der skal til, for at få barridaerne til at se enten elegante eller frække ud – alt efter figurenskarakter.

WORKSHOP SØNDAG
Øvet og advance. d.22. nov. kl. 11.30 – 16.30 – Sacada-drejninger
Drejningerneer en vigtig del af tango salon for at kunne danse til musikken fra1940’erne og frem.Vi definerer ofte drejninger som følgerens trin rundtom  føreren, men i det, vi kalder “de gåede drejninger”, veksler drejningens midtpunkt og trinene bliver en leg med ‘sacadas’. Vi kigger nærmere på den teknik, der skal til for at kunne excellere i de gammeldags, virtuose og opfindsomme sacada-drejninger.

Pris: 300 kr. pr. deltager pr. dag. Tilmeld dig allerede nu! Der er plads til max. 12 par på hver workshop. OBS! Tilmelding parvis.
Dog betaler I enkeltvis via hjemmesiden. Og I skal begge være medlem af Tango Aarhus. I er først optaget, når både du og din partner har betalt.

TILMELD WORKSHOP LØRDAG

TILMELD WORKSHOP SØNDAG

BLIV MEDLEM AF TANGO AARHUS