TangoLab

TangoLab kl. 19-19.45

Vi har den glæde, at vi her i efteråret kan afprøve en ny idé i vores forening: TangoLabs. De finder sted på fredage kl 19 – 19.45 på Folkestedet umiddelbart før fredagens Práctica kl 20.00

Ideen med Tango Aarhus’ TangoLabs er, at medlemmerne kan mødes i et frit og åbent forum - “fra medlem til medlem” - hvor vi kan dele og udvikle vores sjove, gode, udfordrende og svære tangooplevelser og andre tangoerfaringer. Alle kan byde ind.
Foto: Sophia Meilo
TangoLab 15. december
Tango-udvekslinger
Else sætter stemningen og man kommer selv med sin yndlingsfigur/yndlingsøvelse - gerne fra efterårets forskellige hold og workshops, som man deler, prøver og viser hinanden.
 

Drop-in Práctica

FredagsPráctica kl. 20-23
Tango Aarhus arrangerer Práctica (næsten) alle fredage
på Folkestedet 
Se datoer nedenfor og info i kalenderen.

Alle er velkommen, medlemmer af andre Tango foreninger, og selvfølgelig Tango Aarhus egne medlemmer. Du kan komme med eller uden partner, da det er op til dig, om du vil øve med egen partner eller practicere med forskellige. Der er desuden mulighed for at nyde et glas vin og lidt snaks i hyggeligt selskab. For dette vil der være et mindre beløb til forplejningen.

Der er fire hold værter, der skiftes til at kræse om foreningens medlemmer:

Inge & Søren Pape Møller
Alina & Fiszel Nusbaum
Helene & Niels Christian Mehlsen
Jens Balder

Práctica  -hvad er det?

Det er nemt, at komme ind, især hvis man kommer kl.20-20.15 – da vil der være nogen ved døren. Ellers trykker du på dørklokken og venter til en tango-ven kommer ned fra 1. sal.

Folkestedet


Tjek altid i kalenderen om der er Práctica den pågældende fredag, da der eksempelvis næppe vil være noget på helligdage m.v.


 
41 10 Eugene
 
42 17 Søren
 
43 24 Jan
 
44 31 Elisabeth
 
November
 
45 7 Søren
 
46 14 Eugene
 
47 21 Jan
 
48 28 Elisabeth
Værter og Dj 2017:

                 
15. dec.*      Else

* TangoLab 19-19.45
 


Tangoakademiet Práctica
Skriv til webmaster for optagelse af arrangementer på hjemmesiden. Send foto/info/links via kontaktsiden. Opdateret: 11.Dec. 2017
Lav din egen hjemmeside med mono.net