LØRDAG             
Letøvede og øvede
kl.12.30 – 17.30

“Boleos: fra storetå til storetå”
Boleoen er meget karakteristisk for tangoens æstetik: det frie ben der forlænger dansens rækkevidde helt ud i storetåen. Men hvor kommer den fra? Hvor starter bevægelsen? Hvordan får vi føringen fra hans storetå tydeligt hele vejen til det sidste smæld i hendes storetå? Vi vil dykke ned i boleoens natur og fundament hvilke bl.a. betyder at kaste et indgående blik på vores grundteknik i ochos og det stærke standben.

To moduler á 2 timer med en times pause imellem.
  SØNDAG                   
Øvede og advance
kl.11.30 – 16.30

“Elegancy”
Hvordan kan vi få den mest elegante dans som samtidig er behagelig for vores partner. Vi vil arbejde i dybden med din grounding og opad i kroppen så du udstråler elegance i hele din bevægelse. Elegancen kommer i samspil med din partner og musikken.

To moduler á 2 timer med en times pause imellem.
Topbar
Overskrift
Skriv en tekst her
 

Workshop 21. og 22. september 2019

Med Eva Lehrmann og Martin Nymann Pedersen
Vi vil gerne at tangoen er en sjov oplevelse for begge i parret. Vi lægger vægt på hvordan vi gensidigt kan inspirere hinanden i dansen ved at skabe rum og kontakt til den anden. Ved at fokusere på abrazoens uanede muligheder i spænding og fleksibilitet, tæt som åben, let og mere intens skaber vi en nærhed og fokus på den anden.

Eva
har med sine mange timer på Buenos Aires Milongas og undervisning med mange forskellige partnere de sidste år, skabt en tilgang til kvindens/følgerens rolle som via en umiddelbar læsning af herrens/førerens intention og fortolkning af musikken, skaber en kreativitet og legen med mulighederne i følgerens rolle.

Martin
har med sin lange erfaring og mange undervisningstimer en indsigt og sans for detaljen for den enkelte og giver dermed en meget præcis feedback til begge. I dansen søger han hele tiden nye muligheder for at udtrykke sig og skabe rammen for parrets dans.
Se også www.m2tango.dk
Lørdagsmilonga d.22. sep. kl.19-22.45 med let buffet og dejligt besøg af Eva & Martin, Eva er DJ.

Pris 60 kr. gæst 80 kr. ingen tilmelding.

 

Praktisk info

For septemberworkshop
Både Workshop og Milonga foregår på:
► Fritidscentret Skovvang

 
Pris 300 kr.
pr. deltager pr. dag


Tilmeld dig allerede nu.
Der er plads til max. 12 par på hver workshop.

 
OBS! Tilmelding parvis.
Dog betaler I enkeltvis via hjemmesiden
-og begge skal være medlem af Tango Aarhus.
I er først optaget, når både du og din partner har betalt.

Handelsbetingelser
Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder.
Skriv til webmaster for optagelse af arrangementer på hjemmesiden. Send foto/info/links via kontaktsiden. Opdateret: 08. aug 2018
Lav din egen hjemmeside med mono.net